Ik wist niet dat het zo simpel was!

Een eigen bedrijf starten, voor jezelf beginnen. Veel mensen willen dat. Ik wilde dat ook.

Maar hoe? Kan ik dat en durf ik dat? Je denkt toch al snel aan hoge investeringen, grote risico’s, grote voorraden, een pand, wetgeving, enz. Totdat ik Laura Meijland ontmoette. Door Laura leerde ik het concept van Beyuna kennen. Beyuna stelt ondernemers (en ondernemende particulieren) in staat om een business te starten zonder de hierboven genoemde bezwaren. Je komt als het ware “in een gespreid bedje” terecht. En als je zelf geen ervaring hebt als ondernemer, dan is dat wel zo fijn. Je kunt direct starten en je staat er niet alleen voor. Als je dat wilt, dan krijg je dagelijks support van een grote groep ervaren ondernemers.

Inmiddels werken Laura en ik al enkele jaren samen aan een bloeiende onderneming waar wij tot ver in de toekomst plezier aan zullen beleven. De passieve inkomsten zijn onbegrensd en overerfbaar. Dat is een fijne gedachte en geeft veel zekerheid.

Wil jij ook voor jezelf beginnen of ben je al zelfstandige en zou jij met ons willen samenwerken? Dat kan! Kom dan naar onze bedrijfspresentatie en ontmoet ervaren ondernemers die je er alles over kunnen vertellen. En mocht het je toch niet aanspreken, dan heb je in ieder geval een leuke en leerzame avond gehad!

%d bloggers like this: