Wil jij veertig uur per week werken? Of misschien zelfs vijftig of zestig uur per week? De rest van je leven?

Of ben je in de gelukkige positie dat dat niet nodig is? Heb je een groot vermogen waarvan je de rest van je leven kunt leven? Waarschijnlijk niet, anders zou je niet de moeite nemen om dit te lezen.

Of heb je een partner met een hoog inkomen? Maar let op, dan ben je dus van hem of haar afhankelijk. En wil je dat?

En hoe zit het met je individuele pensioen of je AOW? Pensioenen hollen achteruit en de AOW is onbetaalbaar geworden. En ook dan ben je dus afhankelijk van anderen (overheid, pensioenfondsen).

Is er een manier om minder uren te werken en om eerder te stoppen met werken en toch voldoende inkomen te hebben (de rest van je leven)? En daarbij niet afhankelijk te zijn van officiele instanties?

Als je daar onderzoek naar doet, dan blijkt dat te bestaan. Dat heet residueel of passief inkomen. Of hefboom-inkomen. Veel ondernemers hebben dat inmiddels ontdekt. En in de V.S. en in Azie heeft dat heel veel miljonairs opgeleverd. Als je meer wilt verdienen, minder wilt werken en een degelijk pensioen op wilt bouwen, is het zaak om inkomensstromen te creëren waar jouw directe betrokkenheid niet bij nodig is. Hoe eerder je begint met het nadenken over hoe je passieve inkomsten kunt genereren, des te sneller je persoonlijke en financiële vrijheid kunt bereiken. Passieve inkomens zijn inkomsten die niet jouw directe betrokkenheid vereisen. Voorbeelden van bekende passieve inkomens zijn het verhuren van onroerend goed, royalty’s voor uitvindingen, auteursrechten en netwerkmarketing.

Maar is dat dan ook haalbaar voor “gewone” mensen? Jazeker! Dat kan. Met netwerkmarketing. Er zijn veel aanbieders op de markt. De kunst is om de meest geschikte partij te vinden. Een die bij jou past. Dat hoeft niet voor iedereen dezelfde partij te zijn. De een heeft affiniteit met een gezonde levensstijl, de ander heeft daar niks mee. En wat cruciaal is, is het verdienmodel dat wordt gehanteerd. Dat moet volledig transparant zijn, en voor iedereen te doorgronden. Ook mag er geen geld “aan de strijkstok” blijven hangen. En degene die het werk doet (jij dus) moet het grootste deel van de verdiensten ontvangen (en niet degene die jou heeft geintroduceerd).

Wil je weten hoe dat werkt? Kom dan naar onze bedrijfspresentatie. Dan leggen we dat geheel vrijblijvend uit en kun je ontdekken of het bij jou past.

%d bloggers like this: