Mijn naam is Jeff Corbet. In 2016 ben ik gestart met X-ense. Tot januari 2015 heb ik in loondienst gewerkt bij een grote bankverzekeraar. Ik ben dus van huis uit geen zelfstandig ondernemer. Ondanks dat voel ik mij als een vis in het water! Hoe komt dat?

Ik heb bewondering voor ondernemers die grote investeringen doen en daarmee, in mijn ogen ogen, grote risico’s nemen. Zij zien de mogelijkheden en kansen en zijn bereid daarvoor hun nek uit te steken. Zelf ben ik niet uit dat hout gesneden. Toch lukt het mij om met X-ense een financieel gezond bedrijf met grote potentie op te bouwen. Een bedrijf waaruit ik tot ver in de toekomst een constante stroom van inkomsten zal genereren. Hoe kan dat?

Het antwoord schuilt in de samenwerking met onze belangrijkste partner, een jong, Nederlands bedrijf dat opereert in de Wellness sector, een van de snelst groeiende markten in de wereld. Met haar uitgekiende businessmodel stelt zij particulieren en ondernemers in de gelegenheid om inkomsten te genereren zonder grote investeringen. Er ligt een kant en klaar model met grote mogelijkheden. En aan alles is gedacht. Overal in Europa werken, prepaid zakendoen, met de modernste middelen.

Maar is het geschikt voor jou? Dat zullen we in gezamenlijk overleg moeten vaststellen. Ben je ondernemend? Kun je met mensen omgaan? Kun je in mogelijkheden denken en ben je een doorzetter? Dan is er een grote kans dat je succesvol zult zijn en dat je een stabiele inkomensstroom zult genereren.

Wil je het een kans geven? Kom dan naar onze bedrijfspresentatie, dan zul je snel ontdekken of het geschikt voor je is.

Lees meer over ons aanbod.

Zijn dit jouw toekomstige zakenpartners?

UA-47815322-3
%d bloggers like this: