Het concept

Het Beyuna concept is anders dan andere bedrijfsmodellen, maar een die beter past bij de huidige economie. Gebruik makend van e-commerce, drop-shipping en lage kosten.

In de bedrijfspresentatie wordt in het kort het concept van Beyuna uiteengezet. Er wordt uitgelegd waarom Beyuna interessant is in onze huidige economie, gevolgd door een uitleg over de producten, waarom Beyuna anders is dan andere bedrijven en tot slot wordt het betaalplan toegelicht.

De bedrijfspresentatie is voor gasten die zich oriënteren op de zakelijke mogelijkheden die Beyuna biedt en voor distributeurs is het een training om zich het concept eigen te maken.

Na de presentatie kun je de balans opmaken en kun je voor jezelf bepalen of het voor jou geschikt is. Zo ja, dan kun je, als je dat wilt en wij het ook zien zitten, direct aan de slag!

Wil je liever meer tijd nemen om je te orienteren, dan is daar alle gelegenheid voor. Je kunt bijvoorbeeld als gast naar een van onze businessdagen komen. Ook kun je een gesprek met een van de oprichters van het bedrijf aanvragen. Hij zal al je vragen beantwoorden. Uiteraard kun je ook uitgebreid met andere business partners of belangstellenden praten.

Heb je interesse? Neem dan contact met mij op, dan reserveer ik een plaats voor je of maak ik een afspraak voor je. Aanmelden kan via e-mail of telefonisch.

Op de eventkalender kun je alle data en locaties vinden.

Hier kun je ons vinden

UA-47815322-3
%d bloggers like this: