Het bedrijf

Beyuna (betekent “Wees krachtig”) is een Nederlands bedrijf dat in 2014 met eigen kapitaal is opgericht door twee bevlogen ondernemers. Het is het eerste Nederlandse netwerkmarketingbedrijf. De kern van de missie is gezondheid.

Beyuna heeft de ambitie om een grote speler te worden in de zeer sterk groeiende wellnessmarkt (omzettarget 1 miljard euro binnen 5 jaar). Om dat te bereiken zoekt het bedrijf ondernemende personen (particulieren, zzp’rs, ondernemers) die met haar willen samenwerken en haar visie over gezondheid en autonomie verder willen uitdragen.

De missie

Gezondheid als levensstijl uitdragen, excellente producten op de markt brengen die bijdragen aan de gezondheid van mensen, ondernemen met respect voor het milieu, mens en dier, en daarbij (ondernemende) mensen helpen om een bovenmodaal inkomen te verwerven, zodat zij onafhankelijk worden van overheid, werkgevers en (pensioen)instituten.

De merken

Beyuna – Orthomoleculaire voedingssupplementen, 100% zuiver, organisch, Clean Label, GMO-vrij.

Zoya – Big10Free nailpolish en loodvrije lipstick. Vegan en vrij van gifstoffen. HET gezonde alternatief voor de bewuste vrouw!

Toekomstige merken – In hoog tempo worden producten toegevoegd die aan de missie voldoen. Denk daarbij aan producten in de verzorgingssfeer die geen schadelijke stoffen bevatten (deodorant, zonnebrandcreme, tandpasta).

UA-47815322-3
%d bloggers like this: