Werken in alle vrijheid, op jouw manier

Ben jij onze nieuwe business partner?

Zoek je werk waarbij je zelf kunt bepalen hoe je de zaken aanpakt?
Werken in alle vrijheid, op jouw manier, waar en wanneer jij wilt.
Met de middelen van deze tijd. In een moderne, explosief groeiende markt.
Met uitstekende vooruitzichten op een top inkomen.

X-ense is op zoek naar jou

X-ense is een netwerkmarketingbedrijf. Wij zijn actief in de wellness sector, een van de snelst groeiende markten in de wereld.

Wij werken samen met een jong, Nederlands bedrijf,  leverancier van hoogwaardige lifestyle-producten die bijdragen aan het welzijn en de gezondheid van mensen.

Om onze doelstellingen te kunnen realiseren, zijn wij op zoek naar personen die ons netwerk van ondernemers willen versterken.

Ben jij in staat om op een andere manier naar werk en inkomen te kijken?
Ben jij ondernemend?
Ben je een doorzetter?
Ben je bereid kennis over te dragen en te ontvangen?
En, last but not least, heb je de wil om iets te bereiken?

Wat ga je doen?

De kern van de werkzaamheden is het opbouwen van een netwerk. Het bedrijf waarbij wij zijn aangesloten, heeft een ambitieuze groeidoelstelling en zoekt ondernemende personen om het gestelde doel te halen. Zij opereert (internationaal) in de explosief groeiende welness-markt en voegt in hoog tempo nieuwe productlijnen toe. Het netwerken is onderdeel van je marketingstrategie, evenals het inzetten van social media. Daarnaast heb je een webshop voor directe verkoop.

Het is geen loondienst- of uurloon constructie. Je werkt en verdient binnen een flexibel betaalmodel. Dat geeft veel vrijheid en veel mogelijkheden. Van 1 tot 7 dagen per week (verdiensten evenredig aan inzet en resultaat). We rekenen met een model waarbij je vijf (5) zakelijke partners introduceert (mensen zoals jij, waarmee je graag wilt samenwerken). Het doel en het tempo worden echter door jou zelf bepaald. In het genoemde model zijn de inkomsten ca. €2.500,00 netto per maand. Dit is slechts een indicatie. Na het opbouwen van je basisteam ga je verder met uitbreiden. De inkomsten kunnen dan een veelvoud van het genoemde bedrag worden.

Hier kun je in een uitgebreid voorbeeld lezen wat je met dit concept kunt verdienen.

Er ligt een kant en klaar draaiboek plus alle tools (cloud office, website, app) om een vliegende start te maken, en je krijgt volledige support vanuit het trainingscentrum in Hoofddorp. Je werkt samen met enthousiaste ondernemers die veel ervaring hebben in dit vakgebied. Een unieke combinatie van zelfstandigheid en samenwerking!

Kom naar onze presentatie

Spreekt bovenstaande jou aan, kom dan naar onze bedrijfspresentatie en onderzoek (geheel vrijblijvend) of het bij je past. Maak kennis met eventueel toekomstige business partners, proef de sfeer en ontdek hoe je de financiële toekomst van jezelf (en je eventuele partner en kinderen) veilig kunt stellen!

Hier kun je meer over ons aanbod lezen.

UA-47815322-3
%d bloggers like this: