Bouw Mee 5

Een nieuw economisch tijdperk

Tijden veranderen. Kijk om je heen. Grote, machtige winkelconcerns zoals V&D gaan failliet. En wie heeft nu nog een Nokia? Daarentegen kan een enkel idee in korte tijd leiden tot een bedrijf dat miljarden opbrengt. Kijk naar Facebook, Whatsapp, Linkedin (voor meer dan 20 miljard euro gekocht door Microsoft). En kijk naar het succes van bedrijven als Bol.com en Coolblue.

Het is duidelijk dat er een nieuw tijdperk is aangebroken, een tijdperk van ideeën, van netwerken, van delen van kennis. Sommige deskundigen bestempelen het als “kanteltijdperk”, een tijdperk waarin grote, niet-omkeerbare veranderingen optreden. We gaan van een verticale, hierarchische maatschappij naar een horizontale, netwerkmaatschappij. De zogenaamde zekerheden (baan, pensioen) verdwijnen.

De groep ondernemers waar X-ense toe behoort, is zich terdege van bewust van alle veranderingen. Wij spelen in op deze nieuwe economie en spelen het spel volgens de nieuwe regels. Om onze positie in de sterk expanderende markt te kunnen uitbreiden, zijn wij op zoek naar personen die met ons mee willen bouwen. Enthousiaste mensen met een ondernemend karakter die ook op “onze” manier zaken willen doen.

Lees meer over het andere werken!

Of lees eerst mijn verhaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

UA-47815322-3
%d bloggers like this: