Bouw Mee

Het andere werken

Herken je de verandering die gaande is?

Ben je ondernemer en ben je op zoek naar nieuwe mogelijkheden? Misschien zoek je een andere manier van ondernemen zonder de traditionele problemen, zoals grote investeringen, bankleningen, voorraden, pandhuur, franchise-formules, enz.

Of ben je ZZP’er en wil jouw bedrijf nog niet goed van de grond komen. Of misschien laat jouw inkomen nog te wensen over. Of je hebt onvoldoende reserve voor later (pensioen) of voor je nabestaanden.

Wellicht ben je werknemer in loondienst en ben je slachtoffer van een reorganisatie. Of hop je van tijdelijk contract naar tijdelijk contract zonder uitzicht op vastigheid (voorzover dat bestaat).  Of je krijgt onvoldoende ruimte om het werk te doen zoals jij denkt dat goed is. Of er is geen ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Maar zelfs als je een goed inkomen hebt, hoe is het dan met je pensioen gesteld?

Hoe jouw situatie ook is, wellicht wordt het tijd voor verandering. Ontdek het “Andere werken”! Een manier van werken waarbij je zelf bepaalt hoe, waar, wanneer en met wie je werkt. Waarbij je alle ruimte hebt om je ideeën en plannen te verwezenlijken, zoals jij dat wilt. Maar waarbij je wel optimaal ondersteuning van anderen kunt krijgen, en waarbij je kunt kiezen met wie je wilt samenwerken.

Een verandering waarbij je niet alleen veel betere werkomstandigheden krijgt, maar waarbij je ook nieuwe financiële bronnen gaat aanboren. Om (extra) inkomen te genereren, voor nu en voor later.

Hier kun je meer over ons aanbod lezen.

En hier kun je lezen wanneer onze volgende informatiedag of -avond is.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

UA-47815322-3
%d bloggers like this: