Ik wist niet dat het zo simpel was. Een eigen bedrijf starten, voor jezelf beginnen. Veel mensen willen dat. Ik wilde dat ook.

Ik ben geen ondernemer, nooit geweest. Bijna 40 jaar in loondienst gewerkt, maar nu heb ik aan het ondernemerschap geroken en ik wil nooit meer anders. Ik wist echt niet hoe ik het moest aanpakken en zag enorm op tegen kosten, risico’s, wetgeving, enz. Totdat ik Laura Meijland ontmoette. Door Laura leerde ik het concept van Beyuna kennen. Beyuna stelt ondernemers (en ondernemende particulieren) in staat om een business te starten zonder de hierboven genoemde bezwaren. Je komt als het ware “in een gespreid bedje” terecht. En dat is wel zo fijn, als je zelf geen ervaring hebt als ondernemer. Je kunt vandaag nog starten met één druk op de knop. En je staat er niet alleen voor. Als je dat wilt, dan krijg je dagelijks support van een grote groep ervaren ondernemers.

Inmiddels werken Laura en ik al enkele jaren samen aan een bloeiende onderneming waar wij tot ver in de toekomst plezier aan zullen beleven. De passieve inkomsten zijn onbegrensd en overerfbaar. Dat is een fijne gedachte en geeft veel zekerheid.

Wil jij ook voor jezelf beginnen of ben je al zelfstandige en zou jij met ons willen samenwerken (bijvoorbeeld om extra inkomsten te genereren)? Dat kan! Neem dan contact met mij op, dan beantwoord ik je vragen. Of kom naar een van onze bedrijfspresentaties. Daar kun je het gehele verhaal horen en kun je ondernemers ontmoeten die ervaring hebben met dit concept. En mocht het je toch niet aanspreken, dan heb je in ieder geval een leuke en leerzame avond gehad!

Photo by rawpixel on Unsplash

UA-47815322-3
%d bloggers like this: