40139039 1559734830839915 5138209173095317504 N

‘Ondernemen op hakken’ is een avond waarbij wij ambitieuze vrouwen met elkaar in contact brengen met als doel: nieuwe inzichten en inspiratie, nuttige en lucratieve samenwerkingsverbanden en een grotere bekendheid met elkaars bedrijf en werkzaamheden.

De avond wordt gevuld met gastspreker Erik Noteboom, waarna 5 onderneemsters een gouden tip delen en vervolgens volgt er een korte presentatie over Beyuna. Aanvullend wordt er onder het genot van een hapje en een drankje weer gezellig genetwerkt.

Het streven van ‘Ondernemen op hakken’ is om zelfstandig vrouwelijk ondernemerschap te stimuleren en te ondersteunen. Wij nodigen vrouwen die een eigen onderneming of een uitdagende baan hebben, dan ook van harte uit om deel te nemen aan deze inspirerende avond.

Onze gastspreker: Erik Noteboom

Erik Noteboom, bouwbioloog en oprichter van de ´Lyme Borrelia Zelfhulpgroep Nederland´ en legt uit waarom mensen in hun woon-, werk- en leefomgeving ziek kunnen worden. Voorts reikt Erik tips aan hoe u hiermee in de praktijk om kunt gaan.

Het uitgangspunt bij bouwbiologie is, dat een gebouw het welbevinden van zijn bewoners niet mag verstoren. De realiteit is echter dat er veel gebouwen bestaan die hieraan niet voldoen en die het welbevinden van de bewoners wel degelijk verstoren. Als gevolg van dit gegeven, is de behoefte ontstaan om door middel van metingen inzicht te verkrijgen in de oorzaak van deze verstoringen. Door middel van het meten van diverse vormen van straling, luchtkwaliteit, chemische stoffen, geluid / vibraties, schimmels & schimmeltoxinen etc, kan in kaart worden gebracht waarom mensen in hun werk- en leefomgeving ziek kunnen worden.

Kortom, een interessant betoog van Erik over de effecten van straling. (Zie ook www.bouwbiologischadvies.nl en www.lymeborreliazelfhulpgroepnederland.nl.)

Bent u benieuwd? Laat u dan vooral inspireren! Een interessante avond die u zowel zakelijk als privé meer succes kan brengen. Dus zorg dat u erbij bent! Mannen zijn ook welkom!

Wij kijken uit naar uw komst en verheugen ons op een gezellige en succesvolle avond.

Locatie Hoofddorp

Inloop 19.00 uur
Start 19.30 uur

Interesse? Bel, app of mail mij:

Tel. 0629590471

E-mail info@x-ense.nl

Jeff Corbet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

UA-47815322-3
%d bloggers like this: