Business Partner 2

Ons aanbod

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij maken onderdeel uit van een internationale marketingorganisatie bestaande uit zelfstandige ondernemers en particulieren. Zij hebben gekozen voor een vernieuwende manier van zaken doen waarbij de traditionele hoofdpijnen van het runnen van een eigen bedrijf tot een minimum zijn gereduceerd.

Wij ondernemen in teamverband met positief ingestelde business partners die hun kennis en inzicht met elkaar delen. Binnen onze organisatie zijn mensen actief uit diverse sectoren met verschillende achtergronden en ervaringsgebieden. Dat maakt het geheel zeer krachtig en kleurrijk. Iedereen kan zich persoonlijk ontwikkelen en tot zijn recht komen in deze stimulerende en inspirerende omgeving. Samenwerken gebeurt op basis van respect en gelijkwaardigheid, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst, opleiding, enz.

Eén doel hebben wij gemeen: “Een financieel zekere toekomst opbouwen met behoud van gezondheid en vrije tijd.” Financiele zekerheid, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je nabestaanden. Naast het directe inkomen, bouw je namelijk een passief inkomen op. Dat inkomen loopt door, ook als je stopt met werken, of als je overlijdt.

Het moederbedrijf faciliteert de business partners op vele manieren.

Een zeer moderne backoffice vormt het hart van jouw bedrijfsvoering.

Partners krijgen een volledig ingerichte webshop met producten van topkwaliteit.

Een business manual met o.a. een 12-stappenplan om een solide basis voor je bedrijf te bouwen.

Training en begeleiding gebeurt volgens een strak (wekelijks) schema vanuit onze trainingcentra die over geheel Nederland verspreid liggen. Uiteraard gebeurt dat op vrijwillige basis, want een business partner is geheel vrij om te bepalen hoe, waar en wanneer hij zijn werk wil doen.

Er is een centraal distributiecentrum van waaruit alle producten worden geleverd.

Aan alle voorwaarden is voldaan om zaken te doen in geheel Europa. Inmiddels zijn diverse kantoren en partners actief in het buitenland.

Op centraal niveau worden voortdurend marketing activiteiten uitgevoerd.

En, last but not least, het moederbedrijf is continu bezig om nieuwe productlijnen aan te koppelen. Producten komen daarvoor in aanmerking als zij een wezenlijke bijdrage leveren aan de gezondheid, van hoogwaardige kwaliteit zijn en als er voldoende vraag naar is, nu en in de toekomst.

Meer weten? Kom naar onze informatiedag!

Of wil je eerst weten of je de juiste eigenschappen bezit, lees dan eerst het profiel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

UA-47815322-3
%d bloggers like this: