Ondernemen Op Hakken
* Het evenement is inmiddels geweest. Door het grote succes wordt gekeken of een 2e avond gepland kan worden. Onderstaand kun je een korte samenvatting lezen. *
Tijdens het evenement “Ondernemen op Hakken” op woensdagavond 31 mei wordt een bijzondere presentatie gegeven: “De toekomst van werken”.

In samenwerking met de Erasmus Universiteit heeft spreekster Astrid van Tongeren onderzoek gedaan naar de toekomst van onze arbeidsmarkt. Robots nemen ons werk over en heel veel mensen zullen daardoor geen werk meer hebben. Hoe gaat onze maatschappij er dan uit zien? Hoe ligt dan de verhouding tussen mensen met werk en mensen zonder werk? Wat gaan mensen zonder werk dan doen? Hoe moeten zij in hun inkomen voorzien?

En vergis je niet. Zo lang gaat het niet meer duren. We krijgen er allemaal mee te maken! Wees dus voorbereid en hoor op deze avond waar de kansen liggen.

Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan hier aan, dan reserveer ik een plek voor je. Of bel mij even: 0629590471!

Samenvatting:

Zeer interessante lezing over de arbeidsmarkt van de nabije toekomst. Moeilijk om een samenvatting te geven want dat doet afbreuk aan het geheel. Dat er schrikbarend veel banen gaan verdwijnen door robotisering zal iedereen wel weten. Dat de kans dat jij daar door geraakt wordt, heel erg groot is, wil je misschien niet horen. Maar het is wel zo! Administratie en kenniswerk wordt door robots overgenomen. Artsen en CEO’s worden door robots overgenomen (binnen 10 jaar). Zelflerende robots worden slimmer dan mensen. Waar gaat dat naar toe? Hoe moet je je als mens opstellen? Waar liggen je kansen?

Kernwaarden, verbinding, community, persoonlijke ontwikkeling, zingeving zijn de begrippen van de toekomst. Daar gaat het om draaien. Instituten, bedrijven, werkgevers/nemers zijn achterhaalde begrippen. Wees voorbereid op de dingen die komen gaan. Word wakker!

Lees hier hoe netwerkmarketing werkt en hoe deze vorm perfect aansluit bij de toekomstige arbeidsmarkt. Het is een mensenbusiness waar het gaat om verbinding en persoonlijke ontwikkeling. Geen starre organisaties, geen hierarchische structuren, maar vrijheid en samenwerking.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

UA-47815322-3
%d bloggers like this: