Volgens een artikel van Dirk Koppes in Intermediair gaan vrouwen de macht overnemen. In zijn artikel bespreekt hij 10 punten waarom vrouwen uiteindelijk gaan winnen. Vrouwen zijn empatischer, trouwer, hebben meer oog voor detail, en dit zijn slechts enkele van de kenmerken die worden genoemd. In punt 2 haalt de schrijver een belangrijk aspect aan. Juffen domineren vanaf dag 1 het basisonderwijs. Ongewild belonen zij vrouwelijke eigenschappen bij hun leerlingen, zodat meisjes al op hun elfde een voorsprong opbouwen qua leerprestaties. Om ter balans meer meesters de school binnen te slepen, is nog jarenlang onderwijsbeleid en veel geld nodig. Voorlopig blijven de meiden heer en meester van het lager onderwijs en bouwen zo een beslissende voorsprong op in het leven.

Lees hier het oorspronkelijke artikel van Dirk Koppes in Intermediair.

In ons bedrijf zijn het ook de vrouwen die de boventoon voeren. Zij zijn de grootverdieners bij ons. En dat is wel goed te verklaren. Om succesvol te zijn helpt het enorm als je gemakkelijk contact legt, en dat ook nog op een prettige manier doet. Veel investeren in relaties is belangrijk. En het helpt uiteraard dat onze nieuwste producten beauty-producten zijn.

Wil je weten of deze business ook bij jou past, kom dan naar onze informatiedag. Binnen een dag weet je hoe het werkt en wat je kunt verdienen. Je kunt dan de balans opmaken en wellicht is dat het startpunt voor een nieuwe carriere!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

UA-47815322-3
%d bloggers like this: