Je hebt zelf grote invloed op de hoogte van je inkomen. Je werkt en verdient binnen een flexibel betaalmodel. Dat geeft veel vrijheid en veel mogelijkheden. Je kunt 1 dag in de week werken, maar ook 7 dagen per week. Uiteraard zullen je verdiensten hoger zijn naarmate je er meer tijd in steekt.

Vanaf dag 1 beschik je over alle middelen om direct geld te verdienen. Door de marge die je vanaf het begin ontvangt, kun je direct winst maken. Dat noemen wij direct inkomen.

Maar wat veel belangrijker is, is dat je residueel inkomen opbouwt. Vergelijk het met royalty’s die schrijvers van boeken en songteksten opbouwen (Lennon-McCartney, J.K. Rowling, Dick Bruna). Zij verrichten werk (bijvoorbeeld een boek schrijven) en krijgen daar de rest van hun leven over uitbetaald. Ook als zij stoppen met werken of, als zij overlijden, dan gaat het naar hun erfgenamen. Zo werkt het bij residueel inkomen ook. Een uitstekend alternatief voor pensioen dus!

Hoe werkt dat bij netwerkmarketing? De formule is simpel, maar niet voor iedereen geschikt! Je moet namelijk enthousiast aan anderen kunnen vertellen wat onze missie (“een gezonde levensstijl”) inhoudt en hoe je residueel inkomen kunt verwerven. Je bent dus ambassadeur van een “lifestyle”. In de praktijk blijkt dat veel mensen daar voor open staan en naar onze presentaties toe komen. En zich bij ons aansluiten! Zo ontstaat een netwerk van ambassadeurs. En over het netwerk dat door jouw initiatief is ontstaan, ontvang jij residueel inkomen.

We rekenen met een model waarbij je vijf (5) mensen introduceert. Mensen zoals jij, waarmee je graag wilt samenwerken. Het doel en het tempo worden echter door jou zelf bepaald. Je kunt 5 personen in een jaar introduceren, maar je kunt er ook 10 jaar over doen! In het genoemde model zijn de inkomsten ca. €2.500,00 netto per maand. Dat is slechts een indicatie. Je kunt net zoveel personen introduceren als je wilt. De inkomsten zijn in theorie dus onbegrensd.

Hier kun je in een uitgebreid voorbeeld lezen hoe het verdienmodel werkt en wat je met dit concept kunt verdienen.

Wil je alle details weten en zelf berekeningen maken? Ga dan aan de slag met de Beyuna Forecast Module!

Op onze bedrijfspresentatie kun je alles over het verdienmodel te weten komen, en kun je kijken of het ook voor jou geschikt is.

UA-47815322-3
%d bloggers like this: