Gefeliciteerd! Je hebt een Zoya cadeaubon ter waarde van €10 ontvangen!

Wat houdt dat precies in en hoe kun je het verzilveren? Dat lees je hier!

Je kunt dat op een van onderstaande manieren doen:

  1. Registreer jezelf op https://befit.beyuna.nl/ en bestel producten in de webshop. Je ontvangt dan €10,00 retour (“cashback”).
  2. OF: Kom gezellig naar een van onze Zoya Nailtreatments. Het is een gezellige avond met hapjes en drankjes en je leert daar van een professional alle tips & tricks om je nagels te lakken. Je leert meer over de producten van Zoya en, voor wie daar interesse voor heeft, je hoort hoe je zelf een business kunt starten met Zoya. Zoya is een gerenommeerd merk uit de V.S. en heeft diverse awards gewonnen. Zoya is gifvrij, diervriendelijk en vegan. Angelina Jolie is ambassadeur van Zoya. De toegangsprijs is normaal €5,00, maar met de Zoya cadeaubon is de toegang gratis. De €5,00 die resteert, kun je verzilveren als je een product aanschaft.

Lees hier de actievoorwaarden.

Verdien extra geld met Zoya!

Zoya is voortdurend op zoek naar personen die geld willen verdienen met het concept van Zoya! Dat concept wordt uitgebreid toegelicht tijdens een van onze bedrijfspresentaties. Heb je interesse? Je bent van harte welkom! Het concept is flexibel, laagdrempelig en voor (bijna) iedereen geschikt. En het inkomen dat je er mee kunt verdienen is in theorie onbegrensd!

Is je interesse gewekt, neem dan snel contact met ons op, dan reserveren wij een plek voor jou!

UA-47815322-3
%d bloggers like this: